Сублімована їжа TRAVELLUNCH Квасоля з яловичиною. Відчуйте смак справжнього мексиканського свята. Chili con carne - ароматне сублімоване блюдо від бренду Travellunch. Яловичина, приправлена червоною квасолею, смаженою цибулею і помідорами, чудово задовольнить апетит справжнього м'ясоїда. Ця їжа не тільки дуже смачна, а й повноцінна з точки зору поживності і калорійності. Це прекрасно доповнює енергетичні потреби професіоналів, спортсменів, мандрівників і моряків. Страви Travellunch - це глобальний успіх на відкритому ринку, який обумовлений точним вибором інгредієнтів і передовим виробничим процесом.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 400 мл (на 125 г) або 800 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: квасоля (40%), рослинний білок, помідори, тости з цибулею 8% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), крохмаль картопляний, гідрогенізований рослинний жир, підлива порошок, яловичина (4%), сіль, цибуля, копчений бекон (2%), ароматизатор, продукт сироватки, екстракт чилі (0,04%). Містить: соєві боби.
Алергени: глютен, соя.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкодить структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є казанком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів і скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основне блюдо, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні елементи
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
Вага нетто: 250 г (1 порція)
Необхідна кількість води: 800 мл
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 427 ккал / 1790 кДж
Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 5,1 г; білок - 19 г; волокно - 14 г; вуглеводи - 43 г, з яких цукор - 8,2 г; жир - 16 г, з яких насичений жир - 9,4 г
Вхід / реєстрація
Увійдіть у свій існуючий обліковий запис
Facebook GoogleВхід / реєстрація
Реєстрація
Персональна інформація